خودپرداز امروز را به روشهای پیچیده ریاضی اختصاص دادیم.
اول اینکه
قائممقام بانک مرکزی: تورم را هر کارش کنیم کاهش نمییابد.
دوم اینکه
قائممقام بانک مرکزی: برای کاهش تورم از هفت روش پیچیده ریاضی استفاده کردیم.
در مورد اول اینکه گاهی برخی روایتها صحیح هستند و دقیقا همان چیزی است که خیلیها میخواهند بگویند ولی رویشان نمیشود به همین دلیل طور دیگر و با الفاظ دیگری آن را بیان میکنند. در مورد اول نیز ماجرا همانی است که همه در محفلهای خصوصی میگویند منتها متاسفانه در هیچ خبرگزاری نیامده که ما تاییدش کنیم پس میگوییم روایت اول غلط است.
مورد دوم همان صحبتی است که قائم مقام عزیز گفته و در خبرگزاریها منتشر شده است. در این راستا کارشناسان خودپرداز به تکاپو افتادهاند تا هفت روش ریاضی پیچیده را پیدا کنند.
روش پیچیده اول: 4=2×2
این روش نخستین بار توسط یکی از کارمندان بانک مرکزی ارائه شد. به این صورت که برای کاهش قیمت خوردنیهای ملت از آن استفاده کردند. در این روش پیچیده گفتند اگر قیمتها را نگذاریم کسی زیاد کند و هر کسی را که تخلف کرد فلک کنیم قضیه حل میشود. در واقع دو دوتا چهار تا!
روش پیچیده دوم: 0= 0× n
حاصلضرب هر عددی با صفر مساوی خود صفر است. از این روش پیچیده ریاضی برای حل مشکل قیمت بنزین استفاده کردهاند. به این صورت که گفتند ما هر کاری کنیم تغییر در شرایط اعتراضی مردم پیش نمیآید در نتیجه بهتر است قیمتها را مدام زیاد کنیم. در واقع اعتراض ضربدر قیمت بالای بنزین مساوی با صفر میشود. در اینجا صفر اعتراض است.
روش پیچیده سوم: 2=1+1
این روش را در بستن بودجه سال 94 استفاده کردهاند به این صورت که گفتهاند خب اگر ما نفت را 72 دلار ببندیم همه کارهایمان به سادگی راست و ریس میشود.
روش پیچیده چهارم: 12000=4 × 3000
این روش برای افزایش تعداد مختلسان عزیز و و دوست داشتنی استفاده شده است. دیدند اگر به جای 4 مختلس 3000 میلیاردی یک مختلس 12000 میلیاردی داشته باشند به صرفهتر است و بهرهوری را بالا میبرد.
روش پیچیده پنجم: 122345235= 3 × 2
ماجرا از این قرار است که برای شیوه حساب و کتاب مردم در آخر ماه با توجه به تورم موجود از این معادله ریاضی استفاده کردهاند. مثلا طرف یک میلیون حقوق دارد، 800 هزار تومان اجاره خانه و 400 هزار تومان پول برق، سه دانشجو، 500 هزار تومان پول گاز، یک میلیون و 500 هزار تومان خورد و خوراک و... شما را به روح جد جدتان یک معادله برای این پیدا کنید که طرف بعد از 10 سال زندگی مشترک هنوز زنده است!
روش پیچیده ششم: 0+0=0
ین روش را دوستان بعد از ماهها تلاش فهمیدند که اگر جیب مردم خالی باشد و پول نداشته باشند میمیرند و زاد و ولد هم کم میشود در نتیجه هیچ تولیدی نخواهیم داشت.
روش پیچیده هفتم: (lim)┬∞ logx (e^x/√x)×(∫2^x)
این معادله مبهم است و باید رفع ابهام شود. دوستان از این روش پیچیده ریاضی برای حل مشکل معیشت مردم استفاده کردهاند. تعدادی از ریاضیدانان هم روش تغییر متغیر را پیشنهاد دادهاند.